Bocchino Audio - Connectors

Bocchino Audio maakt werelds beste connectoren. Deze "edelsmid" gebruikt enkel en alleen de beste materialen die beschikbaar zijn.- M16
- Alphababana MKII
- BAXLR
- Brenda B11
- Brenda B2
- TomCat TC18


M16
De M16 speakeraansluitingen zijn echt het summum van speaker aansluitingen. Gemaakt van puur koper en daarna zwaar verzilverd. Beter dan dit bestaat gewoonweg niet.
Alphababana MKII
De "edelsmid" Bocchino Audio heeft zichzelf weer eens overtroffen met deze nieuwe standaard in banaanpluggen.

Ten opzichte van de vroegere versie van de Alphababana is er veel veranderd. De Alphababana MKII heeft een Berilium copper contact oppervlak, en een puur koperen body. Dit alles is ook nog eens extreem zwaar verzilverd. Het contact oppervlak met maar liefst 90 micron! en de body met 11+ micron puur zilver.

Net zoals voorheen is de connector niet vernikkeld voor het verzilveren, wat helaas wel gebruikelijk is bij bijna alle vergulde en verzilverde pluggen.

Het weglaten van het vernikkelen betekend dat de klank vele malen beter is.

U kunt de kabel in de Alphababana's met twee steeksleutels goed vastzetten, zodat het contact tussen de kabel en de connector zeer goed is.

Specs:

- Body: Pure Copper (99,94%) 11+ micron pure silver plated
- Contact: Beryllium Copper (98% Pure Copper en 2% Beryllium) 90 micron pure silver plated
- Maximale kabel diameter: 7,3mm
- Afmetingen: Lengte 47mm, max. breedte 12,7mm
- Geschikt voor M9 steeksleutels.
BAXLR
De BAXLR is de overtreffende trap in XLR connectoren. De BAXLR hoeft volgende de filosofie van Bocchino niet gesoldeerd te worden, maar wordt geschroefd om de beste signaaloverdracht te krijgen. De Connector zelf is gemaakt van HCOFC ( High conductivity oxygen free copper: 99.94% puur koper, en daarna verzilverd met een laag van meer dan 11 micron, waardoor de geleidende eigenschappen tot de beste in de industrie behoren.

De BAXLR is tevens in vergulde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs.
Brenda B11
De Brenda B11 rca connector geniet van dezelfde design principes als het topmodel de Brenda B-2. Uit een stuk HCOFC koper, schroefbaar en extreem zwaar verzilverd.

De Brenda connectoren zijn de enige ter wereld die van HCOFC ( High conductivity oxygen free copper) 99.94% puur koper en schroefbaar zijn.

Brenda B2
De Brenda B-2 is het topmodel RCA connector van Bocchino. Bocchino is hier tot het uiterste gegaan in design, en heeft daarmee een zeer massieve connector gemaakt (146 gram per stuk!), waar alle technische mogelijkheden verwerkt zijn om het signaal zo puur mogelijk over te brengen.

De B-2 connector bestaat uit HCOFC koper, schroefbaar en extreem zwaar verzilverd. Dankzij de ClawLock (TM) kan de connector goed vastgezet worden op de ingang.

De Brenda connectoren zijn de enige ter wereld die van HCOFC ( High conductivity oxygen free copper) 99.94% puur koper en schroefbaar zijn.

TomCat TC18
De TomCatTM TC-18 is een RCA chassis deel, welke gebruik maakt van compressie als aansluitwijze voor zowel de + als de -.

De body is gemaakt uit een stuk puur koper (>99.99% Puur koper). Daarover is een dikke laag puur zilver aangebracht (11+ micron)om de geleiding te optimaliseren.

Het gedeelte waar het positieve (+) signaal doorheen gaat is gemaakt van Beryllium Copper en > 98% Copper ). Beryllium is gebruikt om de goede overdracht tussen de pin van de RCA en de TomCat voor lange tijd te garanderen. Dit alles is wederom voorzien van een dikke laag (11+ microns) Puur zilver.

Door dit materiaal gebruik en het unieke ontwerp worden de kleinste signalen zo goed mogelijk doorgegeven, en is dit een tweak die uw apparatuur een stuk beter kan maken.

Het resultaat is meer detail en minder vervorming van het geluid (meer rust). De extreem goede holografishe weergave is niet te bereiken bij gebruik van mindere materialen.

De TC-18 TomCatTM kan gemonteerd worden met een minimum van 19mm afstand center to center, al is 25mm afstand aan te bevelen.